Nädalavahetusest

Nädalavahetus oli hall ja vihmane. Laupäeval polnud üldse viitsimist midagi teha, kuhugi minna. Selline natuke masendav olemine, mille vastu eriti miski ei aita. Kohvitasime. Käisime poes. Tegime selliseid igapäevaseid asju, millest blogisse ei viitsi eriti midagi kirja panna. Ilm oli selline, et pilv oli silmapiiril maani ja natuke kaugemal ujus ilmselt ka udu.

Et siis sedasi… aga me käisime ikkagi paaris pühamus ka ära, sest kui on nädalavahetus, siis päris raisku ei tohi seda lasta. Panen siia mõned väravapildid, aga juurde eriti ei kirjuta, sest pole nagu midagi öelda. Ega me nende kahe juures eriti pikalt ei passinud ka. Nagu näha, siis lund pole meil ollagi. Selles mõtte on hea, et tööle minnes ei pea läbi lume sumpama, aga samal ajal tahaks vihma asemel midagi pehmemat. Tuuline oli ka, nii et püüded seda päeva nautida olid üsna asjatud. Aga mis siis.

See vihmasadu muutus lõpuks lumeks, aga ega seegi maha ei jäänud. Isegi Asama tipul võib sula märgata, kui see pilve seest välja tuleb. Muide, ma sain oma essee tulemuse teada, nii et põhimõtteliselt on mul jäänud praktika ja lõputöö, need kaks kõige keerulisemat asja. Okei, lõputöö on keeruline, sest see nõuab minu pingutust, aga praktika on see asi, millest ma eile öösel juba õudusunenägusi nägin.

Aga positiivsetest asjatest niipalju, et ma leidsin oma kunagise raamatublogi, mida pole uuendatud aastast 2017. Võib-olla võtan uuesti ette, kuigi minu jaoks ajab Goodreads suuresti asja ära. Tegelikult ma mõtlesin, et teen sellele blogile siin mingi sektsiooni juurde, aga ma pole wordpressi kasutamises suurem asi ekspert. Nii et on millele mõelda.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s