Eelmäng Eestist lahkumisele

Kui ma sain selle otsustava e-maili, seisin ma parajasti Metodisti kiriku ees. Ma mõtlesin õnnest ja sellest, kuidas mul ikka nii sageli on elus vedanud. Emaga, isaga, sõsaraga. Kooliasjadega muidugi ka, aga eks selles õnnes on üks osa pingutust ja kaks osa tõsist tööd. Veel oli mul nina telefonis, kus shinxi raid sekundeid alguseni luges, sest kuidas muidu oleks ma seda kirja märganud? Ma olin juba ammu loobunud pidevast postkasti värskendamisest.

Päev varem olin ka õnnele mõelnud – leidsin nimelt viieharulise sireliõie ja see pidavat ju õnne tooma. Igatahes lootsin, et oma õnne selliste lihtsate rõõmude peale ära ei raisanud.

Lõpuks ometi oli ootamisel lõpp. Minu seiklus võis alata. Eeldusel, et kõik eeltingimused saavad täidetud.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s